Funk Up your live

Haal creativiteit in je leven

Funk Up your live

Haal creativiteit in je leven

Trakteren op school. Verschillende thema's..

Gefeliciteerd! Je kind is jarig en nu wordt er getrakteerd. Dat kun je zelf in elkaar gaan knutselen natuurlijk. Voor tips en werkbeschrijvingen kijk je ook op deze website. Maar voor diegenen die echt te druk zijn of gewoon niet zo omslachtig willen doen: wij hebben stoere en leuke setjes om uit te delen. Gemakkelijk te vouwen traktatiedoosjes om uit te delen op school of op een feestje. Alle Thema's zijn onderling te combineren. De doosjes zijn 14 x 9,5 x 18 cm groot en perfect te vullen met een zakje chips of voorverpakte ontbijtkoek of een zakje popcorn. En voor de leuk nog een uitdeelcadeautje erbij. Bestel ze los en vul het zelf of maak mooie combinaties en laat ons het werk doen. Neem contact op voor een gepersonaliseerde traktatie. NB: de te verkopen artikelen zijn gestaged voor de foto en de versieringen worden niet meegeleverd.

Superleuke traktatiedoosjes om uit te delen in de klas of op een feestje. Euro: 0,90 per stuk. Afmeting: 14 x 9.5 x 18. Perfect voor een zakje chips/ voorverpakte ontbijtkoek of een puntzakje popcorn. Goed te combineren met de uitdeelcadeautjes van het piraten thema. Het is mogelijk om verschillende thema's met elkaar te combineren. U bepaalt zelf hoe het pakket eruit gaat zien. Stuur een berichtje voor een op maat gemaakte traktatie.

Verrekijkers voor de stoere piraten. Uitschuifbaar. Euro: 0,90 per stuk. Apart verpakt.

Zakje met een “piratenschat”. 4-delig. Euro: 1,95 per setje. Keuze uit twee verschillende setjes: een rood zakje met een gouden munt en medaille en een ooglapje ( elastiekje los bijgeleverd) of een setje van een piratenoorring, een gouden munt, een medaille en een ooglapje.

Gave piraten schatkist. Er past een doosje rozijntjes in en nog iets kleins als chocolade munten om de schat compleet te maken. Van plastic en dus herbruikbaar voor alle piraten om kleine schatten in te bewaren. Per stuk verpakt: Euro 0,95 per kistje.

DE afmetingen van de schatkistjes zijn geschikt voor een doosje rozijntjes of snoepjes en nog een beetje extra voor losse chocolademunten bijvoorbeeld.

Mooie sleutelhangers voor stoere piraten. Per setje van twee verpakt. Euro: 1,10 per set. Niet duur en heel leuk. De sleutelhangers zijn ook nog los per stuk leverbaar als aanvulling maar dat moet van te voren duidelijk worden aangegeven. Elke extra sleutelhanger is dan 55 cent.

Piraten sleutelhangers.

Stoere en ook wel schattige piratenstempels. In twee kleuren verkrijgbaar en wordt gemend geleverd. Euro 0,25 per stuk. Apart verpakt verkrijgbaar of in setjes van twee kleuren verpakt. Elk setje is Euro: 0,50 per stuk.

Piratenstempels.

Paarden doosjes. Lief en leuk voor het paardengekkie. Afmetingen 14 x 9,5 x 18. Heel geschikt voor een zakje chips, een voorverpakte plak ontbijtkoek of een puntzakje popcorn. Heel goed te combineren met de uitdeelcadeautjes. Euro: 0,90 per doosje. U ontvangt een mix van de kleuren lichtblauw en roze. De verschillende thema doosjes zijn onderling te combineren. Neem contact met ons op voor een gepersonaliseerde traktatie.

Zeemeerminnen doosje. Mooi traktatiedoosje voor op school of een feestje. Afmetingen 14 x 9,5 x 18. Heel geschikt voor een zakje chips, een voorverpakte plak ontbijtkoek of een puntzakje popcorn. Goed te combineren met de uitdeelcadeautjes. Euro: 0,90 per doosje. De verschillende thema doosjes zijn onderling te combineren. Neem contact met ons op voor een gepersonaliseerde traktatie.

Lieve eenhoorntjes in een hartvormig doosje. Te schattig. Wordt geleverd in een combinatie van 4 kleuren. Euro: 1,99 per stuk

Lippenstiftgum. Grappig en lief. Geleverd in een combinatie van verschillende kleurtjes en apart verpakt. Euro: 0,35 per stuk.

Minipaardjes

Lieve eenhoornstempels. In twee kleuren verkrijgbaar en wordt gemend geleverd. Euro 0,25 per stuk. Apart verpakt verkrijgbaar of in setjes van twee kleuren verpakt. Elk setje is Euro: 0,50 per stuk.

Eenhoornstempels: 25 cent per stuk.

Gamer traktatie doosje. Voor de iets oudere jarige: om uit te delen in de klas of op een feestjes Afmetingen 14 x 9,5 x 18.. Euro: 0,90 per doosje. De verschillende thema doosjes zijn onderling te combineren. Neem contact met ons op voor een gepersonaliseerde traktatie. ̽Uitdeelcadeautje; boter, kaas en eieren spel van foam. De spelletjes worden in drie verschillende kleuren geleverd. Euro: 1,20 per stuk. ̽De traktatiedoosjes en de uitdeelcadeautjes zijn los van elkaar te bestellen.

̽Gamer traktatie doosje. Voor de iets oudere jarige: om uit te delen in de klas of op een feestjes Afmetingen 14 x 9,5 x 18.. Euro: 0,90 per doosje. De verschillende thema doosjes zijn onderling te combineren. Neem contact met ons op voor een gepersonaliseerde traktatie. ̽Uitdeelcadeautje; Top secret: spionage taal schijf. Euro: 0,80 per stuk. ̽De traktatiedoosjes en de uitdeelcadeautjes zijn los van elkaar te bestellen.

Traktatie doosjes voor de hele klas ( gamersdoosjes op foto). De inhoud kunt u zelf verzorgen of u bestelt de inhoud bij ons. Neem contact met ons op voor een gepersonaliseerde traktatie.

gamersdoosjes van bovenaf.

Bij deze bestelling heeft de klant gekozen om zelf voor de inhoud te zorgen: Kaasdippers, een ballon en minipakjes rijstwafels.